Wat is precies BitQT?

In vergelijking met andere geautomatiseerde handelsdiensten werkt BitQT op vergelijkbare wijze. Het platform gebruikt naar verluidt algoritmen en applicatieprogrammeringsinterfaces (API’s) om makelaars toe te wijzen aan accounthouders en transacties te plaatsen met die makelaarskantoren. BitQT houdt een oogje op de cryptocurrency-markt en maakt transacties op basis van uw vooraf gedefinieerde criteria. Gebruikers kunnen hun handelsstrategieën testen met een oefenplatform.

BitQT is gericht op onervaren handelaren. De website bevat een sectie met veelgestelde vragen voor gebruikers die bezorgd kunnen zijn over het gebruik van een handelsbot, evenals een discussie over de voordelen en nadelen van Bitcoin-handel.

Van wie is BitQT het toch?

BitQT werd bedacht door een groep handelaren die het potentieel van algoritmische benaderingen voor de optimalisatie van handelsstrategieën erkenden. De handelaren werkten vervolgens samen met de programmeurs om ervoor te zorgen dat BitQT de meest up-to-date technologie heeft die beschikbaar is, waardoor u in recordtijd op gegevens gebaseerde handelsbeslissingen kunt nemen. Bovendien monitoren de eigenaren de cryptocurrency-markt en updaten de robot in het licht van nieuwe ontwikkelingen, waardoor u nooit een winstgevende kans mist.

De basis van het gebruik van BitQT

BitQT maakt gebruik van geavanceerde technologie om de cryptocurrency-markt te analyseren en winstgevende trends te voorspellen. De robot is eenvoudig te bedienen en het maken van een account is eenvoudig. In deze snelle gids gaan we over de stappen die u moet nemen om een handelsaccount te maken en te beginnen met handelen met BitQT.

Een handelsaccount aanmaken als eerste stap.

Ten tweede, zet wat contant geld (minimaal US $ 250).

Ten derde, begin met de handel met BitQT.

Welke soorten digitale activa en munten ondersteunt BitQT?

Houd er rekening mee dat BitQT alleen de ondersteunde cryptocurrencies kan verhandelen. Daarom, voordat u uw voorkeur crypto-actief in geautomatiseerde transacties gebruikt, zorg ervoor dat het beschikbaar is. We raden aan om te kijken naar andere handelsrobots die deze activa ondersteunen als u een handelaar bent met een gediversifieerde portefeuille over markten zoals aandelen en forex.

Welke soorten handelsmogelijkheden bieden leverage?

BitQT integreert met verschillende makelaars om leveraged CFD-handel te vergemakkelijken. In tegenstelling, in een Contract for Difference (CFD) handel, koopt u eigenlijk een contract op basis van de waarde van het actief.

BitQT geeft op dit moment geen details over het gebruik van leverage in de handel. Er zijn echter tal van analoge bots waarmee u tot duizend keer uw initiële investering kunt verhandelen. Afhankelijk van de makelaar waarmee u werkt, kan een minimale storting van slechts $ 250 u toegang geven tot een handelsaccount met een maximale waarde van $ 250.000.

Handel op marge vereist zorgvuldige overweging. Het is zeer onwaarschijnlijk dat u geld zult verdienen van deze deal als u de uitvoering van de handel niet zelf beheert. Beleggers riskeren aanzienlijke verliezen door gebruik te maken van hefboomwerking. Als je het niet kunt veroorloven om veel geld te verliezen, maak je geen moeite om deze strategie te proberen.

Ik zou graag de spreads weten.

We konden geen details vinden over spreads op BitQT. De spreads worden echter onafhankelijk door elke makelaar bepaald. Praat met de makelaar als u meer informatie wilt. Spreads zullen veranderen naarmate de prijs van Bitcoin en andere cryptocurrencies stijgt en daalt.

Wat is de prijs voor BitQT?

Het is belangrijk om in gedachten te houden dat BitQT werkt met makelaars die verschillende kosten in rekening brengen. Minimale stortingseisen, transactiekosten, inactiviteitskosten, commissie / spreads, etc. zijn slechts enkele van de kosten die u kunt verwachten bij het werken met een makelaar die samenwerkt met deze robot. Simpel gezegd, het is belangrijk om een makelaar te vinden die binnen uw financiële middelen ligt.

BitQT biedt de meeste van zijn diensten gratis en neemt een 2% korting van elk geld dat via zijn platform wordt verdiend. Houd er rekening mee dat het ook deposito bonussen biedt, die u altijd moet nastreven om uw winstpotentieel te verhogen. Bovendien moeten nieuwkomers het praktijkaccount van BitQT gebruiken voordat ze zich inzetten voor de echte markt. Het is ook de beste plek om ervoor te zorgen dat BitQT werkt voor uw cryptocurrency-handelsbehoeften.

Welke betaalopties ondersteunt BitQT?

Er worden geen details verstrekt over de geaccepteerde betaalmethoden. U moet echter in staat zijn om een storting te maken met behulp van een creditcard of een debetkaart. U kunt het contactformulier van BitQT gebruiken om vragen te stellen over beschikbare betaalmethoden.

Hoewel BitQT geen kosten beoordeelt voor het maken van stortingen of opnames, kan uw creditcardmaatschappij.