Hoe u uw iOS-apps op de markt kunt brengen en een rangschikking kunt krijgen in iTunes

Mijn baan als directeur Media, Communicatie en Technologie houdt in dat het goed omgaan met taken gepaard gaat met veel verschillende dingen. Ik ben verantwoordelijk voor het samenstellen van cd- en dvd-berichten, het maken en bijwerken van meerdere websites, het maken van advertenties, het beheren van sociale netwerken op internet en het verzenden van onze nieuwsbrieven en e-brieven. Voor dit alles moet ik met veel verschillende applicaties werken. Regelmatig krijg ik de vraag hoe we dit allemaal doen. Nadat ik dit een paar keer had gevraagd, heb ik besloten alle informatie samen in een lijst te plaatsen. En omdat ik me realiseer dat we niet allemaal het geld hebben voor Photoshop en een heleboel andere dure apps, heb ik een aantal goedkopere en gratis alternatieven toegevoegd. Het is niet echt de beste manier, de gemakkelijkste manier, Tylky de meest populaire manier, maar voor nu is het hoe we de dingen doen.

B&N e-Reader – Barnes & Noble is een vooraanstaande naam in de uitgeverswereld. Ze hebben ook een app voor je iPhone gelanceerd. App heeft vijf exemplaren van klassieke e-boeken en een exemplaar van “Merriam Webster” Pocket Dictionary. Biedt de mogelijkheid om het kleurenschema van de app aan te passen aan uw keuze.

Het allereerste dat u hoeft te doen, is een team samenstellen. Zoals sommige mensen zeggen: je hebt absoluut een team nodig als je een succesvolle mobiele applicatie wilt hebben. Er zal tenslotte een kunst en ambacht zijn die je zult missen. Daarom ging het goed om mensen bloot te leggen. Je zou een ontwerper kunnen vragen om de graphics voor te doen. Je hebt ook de hulp van een programmeur nodig om de codering uit te voeren, als je niet precies weet hoe. Mogelijk moet u ook een andere persoon inschakelen voor de marketing die aan de mobiele applicatie is gekoppeld. Dus voordat u eraan denkt om uw eigen mobiele applicatie te maken, wees er zeker van dat u over een team beschikt dat iedereen kan helpen.

De meeste mensen hebben een app-ontwikkelaar nodig als hulpmiddel bij het bouwen van de app. Er zijn meestal veel websites waarop u uw app-ontwikkelingsopdracht kunt plaatsen. Mensen zullen citeren over de activiteit.

De ontwikkeling van de mobiele app moet op papier worden getekend en gebruik vervolgens de sjablonen die aanwezig zijn met betrekking tot SDK tijdens het ontwerpproces. Het kunnen een groot aantal sjablonen zijn die doorgaans voorkomen en waarbij u de beste en de meest effectieve moet kiezen. De hoeveelheid tijd die voor uw download wordt gebruikt, komt in dit geval daadwerkelijk ten goede. Een objectieve C-programmeur die essentieel is om te helpen garanderen dat u de basisprincipes van programmeren begrijpt. Begrijp het niet verkeerd, het helpt bij het maken van eerlijke foto’s. Dit kan binnen enkele uren worden voltooid, maar het kost ook veel energie.

Er is hevige concurrentie tussen de ontwikkeling van iPhone-mogelijkheden. De App Store werd in 2008 gelanceerd en sindsdien zijn er meer dan 20.000 applicaties vermeld. Het maken van een app waar veel mensen in geïnteresseerd zullen zijn, zou zich kunnen manifesteren als een moeilijke carrière. Als je een idee hebt, kan iemand hetzelfde hebben, ook als een app waarmee je bijna dezelfde taken kunt uitvoeren. Niettemin zorgen de mogelijkheden voor de nieuwe iPhone 4g-app ervoor dat mensen zich naar dit veld haasten.

De apps voor apparaten zoals iPads zijn enorm verkrijgbaar geworden. Het is belangrijk om er zeker van te zijn dat de geproduceerde app de geest van uw bedrijf weerspiegelt. Dat zal niet het geval zijn, of als het op de een of andere manier niet werkt, kan het ervoor zorgen dat consumenten er niet op vakantie gaan. Daarentegen zal een geschikte openingspagina die de gebruiker duidelijke antwoorden biedt en die goed is uitgevoerd en professioneel is, een goed eerste effect geven.

Een ander voordeel dat je zou moeten kiezen voor Google OS als platform is dat het nog in de kinderschoenen staat. Je huidige producten zullen carrière maken. Ik geloof dat het het beste is om een ​​carrièrepad te kiezen met een groot omzetpotentieel en tegelijkertijd met weinig concurrentie. Dit is precies wat ontwikkelaars van Android-apps vandaag de dag hebben. Tegenwoordig zijn de meeste ontwikkelaars van smartphone-apps toegewijd aan iPhone en Blackberry. Er zijn nog steeds weinig individuen die verantwoordelijk zijn voor Android-applicaties. Volgens Bloomberg Businessweek zal de verkoop van mobiele applicaties in 2014 35 miljard dollar bedragen. Als dit waar is en tegelijkertijd het Android-besturingssysteem andere mobiele besturingssystemen inhaalt, geloof ik dat het slim is om een ​​Android-appproducent te zijn.