Hoe u een veilige reisportemonnee kunt maken

Denk even na over hoeveel items u momenteel in uw portemonnee heeft. Als u net als de meeste mannen bent, heeft u uw rijbewijs, identiteitsbewijzen voor clubs of lidmaatschappen, drie of vier creditcards, contant geld en contant geld bij u. Daarnaast heb je waarschijnlijk je iPhone, Blackberry of Android toestel bij je. Deze rugzakken worden vermenigvuldigd als je lange kilometers reist. U beschikt over paspoorten, vliegtickets, reischeques en andere aanvullende zaken die essentieel zijn voor het reizen.

Dat is niet waar als u op zoek bent naar reisbedrijven. Wanneer u een vlucht via een agent boekt, betaalt u hen doorgaans een commissie voor hun tijd. Dit betekent echter niet noodzakelijkerwijs dat u in het algemeen een duurdere prijs kunt betalen. Reisagenten kopen tickets meestal in grote hoeveelheden. Dat betekent niet dat ze noodzakelijkerwijs elk van de stoelen tijdens één vlucht kopen, hoewel dat in sommige situaties wel het geval kan zijn. Het betekent meestal dat de reisagent zich ertoe verbindt een geselecteerd aantal vluchten, misschien een bepaald bedrag in dollars, van die luchtvaartmaatschappij per maand of keer op keer te verkopen. In ruil voor hun zaken verkoopt de luchtvaartmaatschappij hen goedkopere stoelen. Dus zelfs als er een commissie en een prijs bij komt kijken, zou u in sommige gevallen onder u moeten betalen om rechtstreeks bij een luchtvaartmaatschappij te kopen.

Toen ik voor het eerst van deze besparingen hoorde, greep ik met betrekking tot Tour boeken op Curacao van de gelegenheid gebruik omdat ik er een hekel aan heb om meer geld uit te geven dan ik in werkelijkheid heb, dat zal helpen. Wanneer u lid wordt, krijgt u onmiddellijk privétoegang en maakt u deel uit van deze vakantieclub die iemand kan verzilveren voor deze vakantiedeals. Nadat ik er voor het eerst naar had gekeken, had ik echt moeten weigeren het economische niet te geloven. Sterker nog, ik geloofde daar om een vangst te zijn. Ik was aangenaam verrast toen ik besefte dat het niet mogelijk was om ongelofelijke kortingen te krijgen op prachtige vakanties. Trainingen waar een droom uitkomt.

Misschien veroorzaakt door het idee om vele uren van onze vakantie te verspillen aan het uitgeven van veel geld, misschien was het de bedoeling dat het te veel geld was of dat het niet de bedoeling was om de hele tijd naar één accommodatie te blijven reizen, en zo verder.

Nogmaals, vanwege een verbazingwekkende misvatting waarvan we denken dat het meestal allemaal reisexperts zijn, weet iedereen wat de beste steak is, afkomstig van een slechte steak, een goed restaurant via een slecht restaurant, een goed hotel afkomstig van een slecht hotel, en wie er mee omgaat. Nou, laat me het klanten vertellen! Wij hebben het mis! Wij niet! Oké, misschien doet een deel van ons dat wel, ja dat klopt, professionals uit de industrie met jaren en jaren praktijkervaring, onderzoek en ervaring in de sector.

En als u meer weken wilt, koopt u meer punten. (Wat de bovenstaande #s exponentieel of meer zou kunnen verhogen, afhankelijk van wat je wilt) En als je niet kunt reizen als gevolg van ziekte, betaal je nog steeds onderhoudskosten, andere mensen.

Voor een typische reisclub van goede kwaliteit betaalt u ongeveer een EENMALIGE vergoeding van $ 5000 voor levenslange toegang, die een persoon tot 10 weken per jaar bij de resorts moet boeken voor de prijs van $ 298- $ 799 per week .

Controles moeten worden gedaan om bij het gastbureau, ook bekend als de reisdienstverlener, te kunnen terechtkomen. Zelfs als het reisbureau zegt dat het oké is voor de producten van uw klant en niet naar u toe komt, bied het dan niet aan. Ontvang commissies van uw gastbureau, tenzij een persoon een Verkoper van reislicenties heeft. Zodra u uw aanbetalingen en betalingen heeft ingediend, zal het gastbureau of reisbureau u uw commissies geven, rekening houdend met uw voorwaarden.