Hoe naar huis te komen – Wat te verwachten van de luchthavenshuttle van Seattle

Of u nu in het binnenland of internationaal reist, passagiers die zich afvragen wat ze kunnen verwachten van de luchthavenshuttles van Seattle, vinden een verscheidenheid aan opties tegen verschillende prijzen. De meeste diensten zijn vrijwel continu dag en nacht beschikbaar, dus het is onwaarschijnlijk dat u op Sea-Tac Airport zult stranden. Houd er echter rekening mee dat nachtdiensten minder frequent zijn.

De haven bedient Seattle en Tacoma, Washington en de rest van West-Washington. Er zijn verschillende taxibedrijven die zich uitsluitend bezighouden met luchthaventransfers. Lokale pendeldiensten en openbaar vervoer verbinden de luchthaven met verschillende bestemmingen.

Met zoveel keuze is er voor elk budget wat wils. Deze diensten brengen passagiers van en naar het centrum van Seattle, maar ook naar andere grote steden.

Alle diensten kunnen vooraf telefonisch of online worden gereserveerd, of aan de kassa op de dag zelf. Reserveren shuttle in Kortrijk aanbevolen om teleurstelling te voorkomen. Dit is vooral belangrijk op weg naar het vliegtuig of na een lange reis, wanneer het belangrijk is om snel en gemakkelijk naar bed te gaan.

De Express Shuttle kan op of vanaf de luchthaven worden gepakt. Naast stadsauto’s bieden sommige bedrijven ook limousines en bussen aan voor charter. De meeste bieden groepskortingen aan.

Pendelvoertuigen zijn meestal bestelwagens. De reistijd naar het centrum van Seattle is ongeveer 20-30 minuten en naar Tacoma 30-40 minuten. Als je verkeer hebt, kan dat natuurlijk anders zijn. Grote ziekenhuizen, ferryterminals en vliegbases liggen ook op deze route. Een andere shuttle rijdt één keer per dag naar Vancouver, Canada, en een andere naar Bethan Island. Whitbey Island, 48 kilometer van Seattle, heeft een eigen aparte shuttle. Als ze naar de luchthaven reizen, kunnen klanten gemakkelijk uitstappen bij de luchtvaartmaatschappij.

Gratis ophaalservice kan ook worden geregeld via hotels en motels. Deze hebben hun eigen ophaal- en aankomstzones op de luchthaven en hebben off-site parkeergelegenheid. De luchthaven is ook bereikbaar met het openbaar vervoer, zoals bus of trein. Het nieuwe Sea-TAC/Airport Station geopend. Verkeersinformatiecabines op de luchthaven kunnen dienstregelingen en dienstregelingen verstrekken.